Om oss

Din redovisningskonsult i Örebro & Kumla

Småföretagarens bästa vän

Medan ni gör det ni är bäst på hjälper Ekonoma Redovisningskonsult dig med snabba och flexibla lösningar på dina problem inom redovisning och administration. Vi är själva ett småföretag, så vi förstår din situation mycket väl…

Organisation

Vi arbetar med en “platt” organisation där varje medarbetare har ansvar för sina arbetsuppgifter och kundkontakter. Två av oss – Hans och Lars är auktoriserade redovisningskonsulter och medlemmar i SRF, Sveriges Redovisningskonsulters Förbund.

Affärsidé

Ekonoma Redovisningskonsult AB är en redovisningsbyrå i Örebro och Kumla som hjälper små och medelstora företag i Sverige – med tyngdpunkt på området runt Örebro län – med tjänster och rådgivning avseende ekonomisk företagsutveckling, redovisning och administration. Detta gör vi genom att bygga upp långsiktiga relationer till våra kunder, baserade på engagemang, närhet, och lyhördhet för kundernas bästa. På så vis bidrar vi till att utveckla kundernas verksamheter positivt. Vi utvecklar med kunden.

Historik

Företaget startades av Rudolf Waern redan 1952. Nästan fyrtio år senare, 1991 fick det sin nuvarande form, med Lars och Hans Waern som ägare. Under åren har Ekonoma expanderat och idag är vi tio anställda i företaget.