Bokslut & deklaration

Bokslut, deklaration, årsredovisning och skattefrågor

Behöver du professionell hjälp med bokföring, bokslut, deklaration, årsredovisning och skattefrågor? Då är du varmt välkommen att vända dig till oss på Ekonoma Redovisningskonsult AB! I många år har vi hjälpt företag och organisationer kring Kumla och Hallsberg i Örebro län med bokföring. Med vår expertis ser vi till att allt blir rätt från start så att du kan fokusera på det du brinner för i din verksamhet.

Vi finns med hela vägen

Bokslutsdagen skall inte komma som någon överraskning för dig. Vi vill i god tid träffa dig för planering och genomgång av förväntat bokslut så att du före bokslutsdagen vet hur resultatet påverkar dig och ditt företags situation.

Med de skatteregler som finns vill vi alltid hjälpa dig att få bästa skattemässiga effekt beroende på de mål du har för ditt företag. Därefter upprättar vi bokslut med de lagstadgade handlingar som krävs med bokslutsspecifikationer, deklarationshandlingar och årsredovisning för dig som behöver detta.

För dig som behöver revision samarbetar vi med flera godkända och auktoriserade revisorer så att revisionsarbetet kan gå snabbt och smidigt. Tillsammans tar vi del av de ytterligare råd och kommentarer som revisorn kan ge oss. Vi ser till att årsredovisningen och andra handlingar kommer in i tid till de myndigheter som skall ha dem.

Genom vårt medlemskap i SRF, Sveriges Redovisningskonsulters Förbund kan vi snabbt inhämta de nya skatte- och redovisningsregler som kommer och anpassa dem för dig och ditt företag.

En redovisningskonsult med personligt engagemang för varje kund

Hos oss på Ekonoma Redovisningskonsult AB får du en redovisningskonsult som med ett genuint och personligt engagemang ser till att underlätta arbetet avsevärt för dig! Välkommen att ta kontakt med oss när du behöver hjälp med bokföring av en professionell och erfaren redovisningskonsult i närheten av Kumla och Hallsberg, Örebro län. Vi ser fram emot ett samarbete med dig och ditt företag!